Hyvä aviomies

By Liane Moriarty

Hyvä aviomies - Liane Moriarty
  • Release Date: 2014-07-10
  • Genre: Fiction & Literature

Description

Cecilia Fitzpatrick on Australian 11. menestynein Tupperware-myyjä, kolmen kauniin tyttären ylpeä äiti ja uskollisen John Paulin rakastava vaimo. Eräänä päivänä hän löytää täydellisen kotinsa ullakolta kirjeen. "Avattava vasta kuoltuani ", hänen miehensä on raapustanut kuoreen.

Lopulta uteliaisuus voittaa ja Cecilia lukee miehensä viestin - ja aika pysähtyy.

Kirjesssä John-Paul tunnustaa tehneensä jotain kauheaa. Niin kauheaa että asian paljastuminen tuhoaisi paitsi Cecilian perheen myös monen muun ihmisen elämän. Mutta miten Cecilia voisi pysyä vaiti, saati jatkaa elämäänsä ihmisen kanssa, joka on salannut häneltä totuuden kaikki nämä vuodet?

Hyvä aviomies on ainutlaatuisen yllättävä ja jännittävä tarina ihmisistä mahdottomalta tuntuvien valintojen äärellä. Kirjasta on tullut maailmanlaajuinen yllätysmenestys; pelkästään Englannissa ja Britanniassa sitä on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta.

"Vastuu ja syyllisyys, anteeksianto ja kosto, rakkaus ja petos. Hyvä aviomies on intensiivinen, koukuttava kertomus... mahtava lukukokemus." -Mail on Sunday

Liane Moriarty (s. 1966, Australia) on kirjoittanut jo viisi kansainvälistä menestysteosta. Ennen kirjailijanuraansa hän toimi mainos- ja markkinointibisneksissä sekä copywriterina. Moriarty asuu Sydneyssä perheineen johon kuuluu mies ja pikkulapset: poika ja tyttö. Pieni George istuu usein Lianen sylissä ja tekee korjauksia äidin kirjoituksiin.