I el ressò de les muntanyes

By Khaled Hosseini

I el ressò de les muntanyes - Khaled Hosseini
  • Release Date: 2013-09-05
  • Genre: Fiction & Literature

Description

«I el ressò de les muntanyes és una novel·la extraordinària, lectura obligada per a qualsevol persona interessada en el que significa estar viu». USA Today «Khaled Hosseini és un contador d'històries realment amb talent. Les seves vives descripcions dels personatges, dels ambients i de les emocions no s'esgoten mai». The Times 

L'Abdullah i la Pari són germans i s'estimen amb bogeria. Orfes de mare, viuen en un poblet de l'Afganistan amb el pare. Un bon dia, però, els nois emprenen un viatge a peu fins a Kabul. No sospiten que aviat les seves vides prendran rumbs oposats –de vegades cal tallar un dit per salvar la mà– ni les conseqüències que això tindrà al llarg dels anys en la seva vida i en la de moltes altres persones.

I el ressò de les muntanyes és una novel·la corprenedora sobre l'amor fraternal i la família. Una novel·la intensament emotiva, que explora com ens estimem, com tenim cura els uns dels altres, com ens respectem i com les decisions que prenem ressonen a través de les generacions.

Amb sensibilitat i agudesa, i amb un coneixement profund, Khaled Hosseini torna a demostrar que és un narrador nat, capaç de transmetre què significa ser humà.